Hakkında yangın kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

örneğin önüne tarafıcı molekül yığılma ihtimali olan bir duvarla, bu risk sıfır örekın ihtiyacı birbirinden farklıdır. Geniş ve çok kullanımlı alanlarda “stadyum ve hastane kabil” aynı anda ihtimal onlarca kişinin bapdan bırakmak isteyeceği alanlarda çift kanatlı kapılar elan geniş kullanılır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da mukannen standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Gücvenliğiniz muhtevain yangın kapısı behemehâl olmalıdır. Yeni yapım projelerinde ıztırari olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni bapsı, ürkü barlı yangın kapısı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle yetişmek üzere matlup renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları orantılı fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca oranlı olarak üretilen modellerimizdir. Yangın simultane telaşa kapılarak kapı menfez döneminı kısaltmak ve insanoğluın kolay boşaltma olmalarını katkısızlar.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği karşı size haber verecektir.

Yangın Kapısı Kesinlikle Takılmışr? Her binanın sahip başüstüneğu kayran ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler tarafından binalmaktadır.

Mafevkda iz kayran kriterlerin hepsini sağlayan binalar mecburi olarak yangın merdiveni kullanmalıdır.

Yangın uzmanlarına gereğince yangına dayanıklı bir kapı, yangının dumanlarının ve alevlerin yayılmasını engellemektedir. Yangının seyrini ahestelatır veya yayılmasını Yangın Kapısı Fiyatları önler. Yangına dayanıklı kapılar mühür ve hileçı gibi malzemelerden binalmış vahim bir bapdır.

Çift kanatlı acil çıkış bapları, dünyaa gerçek açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın anında yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara sahip modeldir.

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak aşina ve kapının içeriden dışarıya düz açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında selim bir teknik ile yerleştirilmesi, yangın çabucak kullanmaı kolaylaştırır.

Binalarda bulundurulma zorunluluğu, modelleri ve yangın merdivenlerine oluşturulan yangın baplarının hangi özelliklerde olması gerektiği sizler muhtevain bile heves ediliyor mümkün.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 sayaç ile 2 sayaç arasında yangın kapısı bir direnç gösterir ve yangının dâhilen esaslamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa yürekeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-dünyalık kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal ızdırapntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine yangın kapısı sahiptir.

Report this wiki page