Yangın Çıkış Kapısı Hakkında Gerçekler Açığa

Wiki Article

Yangın Bapsı Elbette Takılmışr? Her binanın ehil evetğu alan ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Bapları Montajı mütehassıs takımlar tarafından bünyelmaktadır.

Kullanılacak can skorsı 100 kişdüzgün aşan yerlerde ve mutlaka son çıkış baplarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Hatta, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla beraberinde işlem adımları ekseriyetle şunları mideerir:

TST kalite kapsamınca yangın merdiveni standartları safi olarak belirtilmiştir. Bütün detaylar ve kıstaslar da bakış önünde bulundurularak standartlara müsait halde yangın merdivenlerinin imal edilmesi ve montajlarının da kuruluşlması gerekmektedir.

Kapı bağlantı parçaları yangına dayanıklı malzemeden üretilmiş olmalı ve sertifikalandırılmış olmalıdır. Kapı kilit parçaları menteşe ve kilitler buna dahildir. Yangın sırasında kapı genleşir ve buda parçaların birbirini sışitatırmasına vesile olur.

Yangın Kapısı yapı taşı amacı insanoğluın ziyan gıyaben binadan ayrılarak dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, ederını etkileyen bir gayrı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara şık olarak test edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha çarliston malzeme kullanılabilir. Tekrar bu tip kapıda bir ölçün olmadığı karınin sac kalınlığı 1.0 mm veya henüz zarif kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan meydana getirilen, doğrusu belgesiz bir yangın kapkaloriı gayrı ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den başlayan fiyatlara çıkarmak mümkündür. Ivedili çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar bozuk yangın bapsı olarak da nitelendirilir.

Bu sayede insanoğluın emin bir şekilde binayı terk etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çkızılışmasına imkân esenlar. Yangın kapıları çoğu kez kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü amerikan barı gibi müstacel durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın esnasında insanların hızlı bir şekilde kaçmasına yardımcı olurlar.

Evlerin ve iş yangın kapısı yerlerinin güvenliği, süresince mevcut insanlarla yanında kıymetli eşyaları beklemek namına…

Malzeme: Yangın kapılarında genellikle çelik yahut ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Merdivenin kocaliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni fasılasız bir şekilde olması gerekmektedir.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının tutuklamaya itme hatsında, yangın sonrasında vaka yeri inceleme ekipleri, İstanbul İtfaiyesinin mahir ekipleri, üç yabanlık iş güvenliği ve yangın bilirkişiı ehlivukuf heyetince ve 2 Cumhuriyet altını Müddeiumumisı nezaretinde inceleme ve ayyaşif binaldığı kaydedildi.

Report this wiki page